Het versterken van uw signaal met 4G versterker

Hoewel veel van de dingen die je met je telefoon doet met wifi te maken hebben, zijn de essentiële functies van een telefoon – het bellen en het sms’en – nog steeds afhankelijk van een verbinding met een gsm-toren. Als die verbinding verbroken wordt, kunt u belangrijke berichten missen of buiten bereik van familie en vrienden zijn. Dit is wat u kunt doen als u moeite heeft om thuis een solide mobiele netwerkverbinding te krijgen.

Hoe het belsignaal wordt beïnvloed

De eerste stap om iets te doen aan een slechte cellulaire ontvangst is het begrijpen van de oorzaken ervan. Het is duidelijk, als de dichtstbijzijnde mobiele toren een heel eind weg staat van waar je bent dan is het vrij lastig om een goede verbinding te maken. Grote bergen en wolkenkrabbers helpen ook niet voor het signaal, deze blokkeren ze namelijk. Daar kun je niet veel aan doen, behalve overschakelen naar een andere drager of druk uitoefenen op je huidige drager om de dekking te verbeteren. Laat vrienden op verschillende netwerken de dekking van hun telefoon controleren en als er een grote verbetering is, heb je een goede reden om een verandering te maken.

Install een signaalversterker

De meest voorkomende oplossing voor een zwak signaal is de installatie van een 4G versterker. Het werkt net als een wifi-booster, die een signaal van een plaats waar je wel ontvangst hebt en dat signaal door de rest van je huis stuurt. Als u contact opneemt met uw provider over slechte signaalsterkte, kan dit de eerste suggestie zijn die u krijgt. De meeste signaalboosters werken met behulp van een antenne op het dak om alle beschikbare ontvangstbalken op te pikken en deze vervolgens aan te sluiten op een interne antenne die vervolgens de communicatie tussen uw telefoon en het boostersysteem verzorgt. Andere modellen maken een verbinding met uw router en trechteroproepen en sms’jes op die manier – een betere optie als u zich thuis in een volledig dode zone bevindt, wat de dekking betreft.

Inschakelen van de wifi-bellen

Met wifi belangrijker dan ooit, hebben de dragers en de telefoonfabrikanten het idee ontwikkeld van het verbinden van een telefoon met een wifi netwerk voor het versturen van berichten of voor een belletje. Zolang je een solide breedbandverbinding hebt, en een thuisnetwerk dat niet te rommelig is in termen van bandbreedte, is het een goede optie. Nu is dit natuurlijk niet echt een permanente oplossing, je kunt er nu eenmaal niets meer mee wanneer je je buiten jouw gebeid van de router bevindt. In dit geval zal je dus toch moeten gaan voor de versterker als je een beter signaal wilt hebben. Door deze toevoeging zal je je nooit meer zorgen hoeven te maken over de verbinding die slecht is. je kunt nu zonder ook maar enige problemen bellen en Sms’en met je telefoon.